Robert Doornbos: vermogen, privéleven, nieuw bedrijf en meer feiten

0 Shares
0
0
0

Tegenwoordig vliegen de namen je om de oren. Het zijn zelfs zó veel namen, dat je van de helft vast niet meer echt weet over wie het nu eigenlijk gaat. In gesprekken zouden we aanraden: gewoon jaknikken, goed luisteren en een paar algemene dingen toevoegen aan het gesprek. Als je de persoon dan écht interessant vindt, kan je overwegen om thuis verdere informatie over die persoon op te zoeken.

Anyway, een persoon die wel redelijk bekend is, maar van wie minimaal de helft van de Nederlanders nog steeds geen idee heeft wie het is, is Robert Doornbos. Deze beste man is de de man van Chantal Bles. Je zou hem nu kunnen kennen als analist van de F1 voor Ziggo Sport, maar ‘vroeger’ reed hij ook zelf in de snelheidsmonstertjes (auto’s). We zullen je in deze blog van alles over de beste man gaan vertellen, van zijn vermogen tot aan zijn privéleven, een nieuw bedrijf en nog veel meer! Benieuwd? Lees dan gauw verder.

Wie is Robert Doornbos?

Voordat we ingaan op de meer persoonlijke aspecten van Doornbos, is het wellicht handig om even een spoedcursusje ‘wie is Doornbos?’ er door heen te jassen.

Dus, Robert Doornbos werd op 23 september 1981 in Rotterdam geboren. Vroeger was hij een tennisser tot het moment hij in contact werd gebracht met de F1. Aan het einde van de vorige eeuw, toen Doornbos in het einde van zijn tienerjaren zat, besloot hij zich zelf te wagen aan het avontuur in de auto. Datzelfde jaar stond centraal als ‘Int. F3000 Rookie of the Year 2nd place championship‘. In 2005 reed hij voor het eerst voor de F1 en reed bij voor het Minardi F1 team. Hoewel hij nooit de absolute top van de sport bereikte zoals iemand als Max Verstappen dat nu wel doet, heeft hij toch wel degelijk een aantal keer mee gereden.

Tegenwoordig is hij druk met andere dingen. Zo is hij ambassadeur voor het Prinses Màxima Centrum, daarover later meer, en met het analyseren van F1 vanuit RD Management, voor onder andere Ziggo Sport.

Nieuwe onderneming

Overigens is het analyseren van de sport niet het enige wat hij doet. Tegenwoordig kan je hem ook boeken voor verschillende activiteiten. Denk aan:

 • Workshops
 • Lezingen
 • Teambuilding sessie

Aan de hand van persoonlijke ervaringen van Doornbos, neemt hij je neem in het runnen van een onderneming. Dus, hoe zorg je ervoor dat een team optimaal functioneert? Hoe kan jij het zelf zorgen dat je bedrijf op de juiste punten piekt? Je zal het, volgens zijn website, allemaal leren van Doornbos zelf. Wat voor prijskaartje hieraan hangt, is ons echter niet bekend. Vandaag de dag lijkt hij dus vooral daar druk mee te zijn.

Echter is dat niet de nieuwste onderneming van Doornbos. Althans, helemaal van hemzelf is het niet. Laten we het erop houden dat Doornbos het gezicht is van Build4Performance. Dit bedrijf richt zich op online F1-simulators. Super gaaf, als je het ons vraagt!

Vermogen

Een echte bezige bij dus, die Robert Doornbos. Maar wat schuift dat eigenlijk. Je zou denken dat hij het, met al de luxe die hij uitstraalt, het niet slecht heeft. Hoe hoog zijn vermogen precies is, is ons niet bekend, maar hij zou zichzelf wel mogelijk een multimiljonair kunnen noemen. Echter moeten we er ook vanuit gaan dat hij investeert in zijn eigen bedrijf en dat het geld dus constant in beweging is, of te wel dat zijn vermogen fluctueert.

Dus, daar sta je dan. Zonder dat we precies weten hoe hoog zijn vermogen nou echt is. We moeten zeggen dat het inschatten nog moeilijker wordt gemaakt, omdat er in het verleden ook berichten waren dat Doornbos een investering van ongeveer 11 miljoen moest terugverdienen. Dan praat je ineens over een stuk minder geld, kan je wel begrijpen. Nou ja, we houden het erbij dat hij het op dat gebied niet slecht heeft.

Privéleven

En dan nu over naar het oh zo interessante privéleven van Robert Doornbos. Dat klinkt misschien ietwat sarcastisch, maar hij heeft wel degelijk situaties meegemaakt die je zou kunnen schalen onder het kopje ‘heftig’ of ‘enerverend’. We zetten alles voor je op een rijtje:

 • Dochter Jada
  Op 24 april 2018 kregen Doornbos en zijn vrouw te horen dat hun dochter Jada uitgezaaide nierkanker had. Gelukkig gaat het inmiddels wel weer goed met haar, maar het heeft er wel voor gezorgd dat Doornbos in contact kwam met het Prinses Màxima Centrum. In ieder geval zijn zowel hij als zijn vrouw Chantal nog steeds ambassadeur van het Centrum. Een prachtig gebaar, vinden wij!
 • Vrouw Chantal
  Jaa, zijn vrouw is niemand minder dan Chantal Bles. Ze is een interieurstylist, hoewel het eigenlijk haar man is die het meest bekend is van de twee. Overigens kwam er laatst nog juicy verhaal over deze mooie dame naar buiten. Doornbos zou namelijk per ongeluk een filmpje in zijn story hebben geplaatst, waar Bles topless in te zien was. Alsof dat nog niet alles was, werd er een paar jaar geleden ook nog gezegd dat Doornbos vreemd zou zijn gegaan… Oei, de relatie bestaat dus niet zonder de nodige troubles…
 • Zoon Josh
  Niks ernstigs aan de hand, maar het koppel heeft naast Jada nog een kind, namelijk een zoon genaamd Josh.

Ach nou ja, welke juice dan wel of niet waar is, we wensen Robert Doornbos veel geluk met zijn gezin. We wensen hem ook geluk met zijn aandelen in een nieuwe onderneming. Als jij weet wat de toekomst hem zal brengen, laat je het ons dan weten?

0 Shares
Gerelateerd