Wendy van Hout: leeftijd, vermogen, carrière en nieuwe relatie met Peter Gillis

0 Shares
0
0
0

Meneer Gillis, Peter Gillis was sinds februari 2023 weer een vrijgezel man. Na een relatie met Nicol Kremers, die uiteindelijk toch niet zo gezellig was als gedacht, volgde er een rechtszaak en heel veel drama. Vakantieparken zouden moeten worden gesloten, hij wordt nog steeds verdacht van mishandeling van zijn ex Nicol en nu blijkt dat hij ook nog belastingfraude zou hebben gepleegd.  Je zou denken dat hij genoeg aan zijn hoofd heeft en even niks meer van iemand hoeft. 

Tenminste, zo zouden wij ons in zo’n situatie voelen. Voor Peter geldt toch wat anders, want sinds een tijdje is er een nieuwe vriendin opgedoken. Wendy van Hout, is haar naam. We zijn ontzettend benieuwd naar wie deze dame is. In deze blog zullen we ingaan op haar leeftijd, vermogen, carrière en dus haar nieuwe relatie met Peter Gillis. Lees gauw verder als jij net zo nieuwsgierig bent als wij waren!

Wie is Wendy van Hout?

Mevrouw van Hout, Wendy van Hout is geboren en getogen in de stad Eindhoven. Ze komt uit een echte kermisfamilie en lijkt erg trots te zijn op haar afkomst. Met haar twee hardwerkende ouders en twee broers (een jongere en een oudere) doorstond ze een prima jeugd. Tegenwoordig staat ze bekend als de +1 van Peter Gilis, de multimiljonair met een eigen realityshow. Ze komt overigens niet ‘alleen’, want Wendy heeft zelf al vijf kinderen bij drie verschillende vaders. 

Twee van haar kinderen, een zoon en dochter, ziet ze weinig, omdat zij wonen en studeren in Frankrijk. Overigens komen de 17 en 19-jarige kinderen geregeld naar Nederland, waarmee ze haar gezin weer compleet kan maken. De drie jongste zonen van 4, 9 en 11 jaar wonen wel gewoon in Nederland en ziet ze dan ook vaker. Zelfs zo vaak, dat ze op zoek was naar een jaarplaats op een vakantiepark. Tijdens de bezichtiging kwam ze Peter op een terras tegen. Het klikte erg goed en iets later kregen de twee een relatie.

Een jongedame

Nadat de relatie tussen de twee bekend werd, vroegen mensen zich al gauw af hoe oud Wendy zou zijn. Ze ziet er goed uit en heeft een jong gezicht. Van Peter weten we inmiddels dat hij 61 is, maar Wendy zal die leeftijd nog lang niet hebben aangetikt. Dat klopt ook, want met haar 39 jaar is ze nog zeker een jongedame. Het leeftijdsverschil van iets meer dan 20 jaar lijkt hen beide niet in de weg te zitten. Van Peter hadden we ook niet anders verwacht, gezien Nicol nog jonger is dan Wendy. Maar goed, liefde is liefde dus als zij er geen probleem mee hebben, dan hebben wij dat ook niet. 

Een dame met genoeg ambities

Eind augustus werd er een post geplaatst waarmee de liefde van een half jaar aan Peter werd beschreven. De tekst stond vol met woorden van lof, woorden die oprecht klinken en toch wel wat streng zijn tegen degene die Peter verbaal aanvallen. Een gedeelte uit deze tekst was : ‘Zoals jij is er maar 1 ,ijzersterk en nooit klagend en nog altijd positief.Ik sta nu 6 maanden naast jou en ik zie wat er om jou heen gebeurd.

Op haar verdere Instagram staan niet heel veel foto’s. Die foto’s die er wel zijn, omvatten voor het grootste gedeelte vakantiefoto’s met Peter. Heeft niks met haar carrière te maken, maar laat wel zien waar ze de afgelopen tijd mee bezig is geweest. Overigens blijkt Wendy een dame te zijn met veel ambities, zo blijkt uit haar voorgaande carrière. 

Wendy begon, hoe kan het ook anders, met werken op de kermis. Ze is een echt familiemens en op jonge leeftijd werd er van haar verwacht dat ze door het land reisde met haar familie. Een kleine vijftien jaar geleden ontstond daar een verandering in, omdat ze graag haar passie voor mode wilde uiten. Dit gebeurde met onder andere twee kledingwinkels, al gingen deze helaas allebei failliet. Even later wilde ze graag gaan tatoeëren, ook niet zo gek als je zelf zoveel tatoeages hebt, maar dat viel in duigen door de pandemie en de bijbehorende lockdowns. Weer een paar jaar later was daar opnieuw die drang naar mode en dus begon ze in 2021 een online webshop. Tegenwoordig is Wendy te zien in het programma van Peter genaamd Massa is Kassa.

Heeft Wendy wel een eigen vermogen?

De haatberichten vliegen Wendy om de oren. Ze zou een golddigger zijn, terwijl ze zelf zegt dat ze het niet voor het geld doet. Ze zou helemaal niet verliefd zijn, terwijl alles aan haar eigen berichten heel oprecht lijkt. Ze zou nooit met Peter een relatie moeten aangaan omdat hij betrokken is bij meerdere rechtszaken. En zo gaan de hatelijke berichten door en door. 

Er valt daar van alles over te zeggen en gezien vele juice channels en roddelbladen dat al doen, houden wij wijselijk onze mond. Laten we er eens vanuit gaan dat ze echt verliefd is en graag bij Peter is om hem, dan is dat toch allemaal prima? Wellicht verdiend ze aan het programma nog een mooi zakcentje waar ze haar kinderen mee kan onderhouden. Hoeveel geld zij trouwens zelf heeft, is ons niet bekend. Aangezien er een aantal faillissementen hebben plaatsgevonden, kan het zomaar zijn dat het niet om een groot vermogen gaat. Zo lang ze hier zelf geen uitspraak over doet, doen wij dat ook niet. 

Love is in the air

Onze twee tortelduifjes zijn dus al een half jaar samen. Ze zijn samen op vakantie geweet, de kinderen van Wendy en Peter hebben elkaar al ontmoet en er zouden zelfs plannen zijn om te gaan samenwonen. Althans, dat laatste blijkt wat voeten in aarde te hebben. In het programma zagen we hoe Peter op één knie ging en haar vroeg om samen te wonen, maar een tijd later was daar nog steeds niet van terechtgekomen. Wellicht kost het wat moeite, wellicht hebben ze voorlopig nog wel wat anders aan hun hoofd. Zo heeft er recentelijk nog een rechtszaak plaatsgevonden tegen de overvallers van zoon Mark Gilis. Er is zes jaar geëist voor de mishandeling die in 2021 heeft plaatsgevonden.

0 Shares
Gerelateerd