Printpapier Action, Lidl & meer Budget Keuzes

0 Shares
0
0
0

Goedkoop printpapier is een onmisbaar benodigdheid in ons dagelijks leven, of je nu thuis werkt, studeert of gewoonweg je administratie bijhoudt. Helaas is de zoektocht naar kwalitatief hoogwaardig printpapier tegen betaalbare prijzen wel degelijk een uitdaging.

Gelukkig zijn wij hier, to the rescue. Er bestaan namelijk wel degelijk winkels waar je dit essentiële kantoorartikel kunt vinden, zonder je budget te overschrijden. Van grote winkelketens tot online leveranciers, er zijn talloze opties beschikbaar om aan jouw printbehoeften te voldoen zonder de bank te breken. In deze gids verkennen we enkele van de beste bronnen waar je goedkoop printpapier kunt aanschaffen, zodat je moeiteloos en voordelig kunt blijven afdrukken.

Printpapier Action

De Action verkoopt wel degelijk printpapier. Dat is fijn, want vaak hebben zij wel veel producten op voorraad en sta je waarschijnlijk niet voor een leeg schap. We vertellen je om wat voor printpapier het gaat, welke prijs je neerlegt en wat de kwaliteit ervan is. Lees je gauw verder?

Kopieer- en printpapier A4

Prijs: €3,99
Aantal: 500 vellen
Kwaliteit: 70 grams papier

Prachtig. Voor slechts vier euro wel 500(!) vellen A4 printpapier. Schaf er een aantal van aan en jij bent de komende week/ maand wel voorzien in papier. Hoewel steeds meer online wordt geregeld, blijven er zaken waarvan het handig is dat ze op deze manier worden gedocumenteerd. In dit geval heb je te maken met 70 grams papier. 70 gram papier is een lichte papiersoort die vaak gebruikt wordt voor afdrukken en notities van goede kwaliteit. Het is dun maar toch stevig. Hoewel het niet het állerbeste is wat je ooit zal tegenkomen, hoef je zeker niet te klagen. Anders koop je eerst gewoon 1 pak om te kijken hoe je het bevalt. Dan kan je daarna nog altijd meer aanschaffen. Er zijn genoeg Action winkels in Nederland dus er zit er vast wel eentje bij jou in de buurt.

Klik hier om het printpapier te bekijken

Printpapier Lidl

Er waren tijden waarin je waarschijnlijk blijer was geweest met de Lidl. Dit waren tijden waarin ze van allerlei soorten printpapier verkochten. Zo had je de keuze voor wit printpapier en waren er zelfs ook gekleurde varianten. Deze producten kwamen van het merk United Office. Hoewel de Lidl daar nog wel andere producten van online heeft staan, is het nu helaas allemaal uitverkocht. Gezien we niet in de voorraden van hen kunnen kijken, weten we niet of het nog terugkomt. Klik hier om de website van de Lidl in de gaten te houden.

Andere budget keuzes

En gezien de Lidl ons teleurstelde en het aanbod van de Action ietwat karig is, presenteren wij graag nog een bubs andere budget keuze printpapier in dit artikel. Lees alles aandachtig door en kies voor het pakket dat het meeste aan jouw eisen voldoet. Aan de hand van welke punten je die eisen opstelt, kan je lezen in de koopgids aan het einde van dit artikel.

Printpapier Kruidvat

Prijs: €5,99
Aantal: 250 vellen
Kwaliteit: 80 grams papier

Fan-tas-tisch. Het is wel een stukje duurder dan het printpapier van de Action, maar wat we je nog niet hebben verteld, is dat dit gekleurd printpapier betreft. Een mooie pastelroze, -blauwe, -groene, -gele en -oranje kleur wordt aan je geleverd. Het is perfect om mee te vouwen en te knutselen, maar je kan het natuurlijk ook hierop printen. Verder gaat het om 80 g/m², dat absoluut niet te dik is en ook zeker niet te dun. Koop een pak en je zal zien dat jij (of je kinderen) er urenlang van kunnen genieten. Leuke dingen hoeven niet duur te zijn, zo zie je maar weer!

Klik hier om het printpapier te bekijken

Printpapier Staples

Prijs: €13,75
Aantal: 500 vellen
Kwaliteit: 80 grams papier

Nu willen we graag vooropstellen dat het niet quote om quote normaal is dat de Action printpapier voor zo’n lage prijs kan verkopen. Kijken we naar veel andere soorten papier, dan zal het voor 500 vellen al gauw richting de tien à vijftien euro oplopen. Als je dit dan vergelijkt met een pak papier van Canon voor wel veertig euro, dan vallen deze prijzen inderdaad nog onder het budget. Zo ook dit printpapier van Stapels, dat wel €13,75 kost. Je krijgt er overigens wel kwaliteit voor terug, want de 80 grams papier is zeker iets om over naar huis te schrijven. Al met al zal je kunnen genieten van de kwaliteit en kom jij goed voorbereid aan met al je geprinte documenten bij de klant.

Klik hier om het printpapier te bekijken

Printpapier Niceday Copy

Prijs: €3,25
Aantal: 500 vellen
Kwaliteit: 80 grams papier

Mocht je op zoek zijn naar specifiek mat wit papier, dan ben je hier aan het juiste adres. Alle 500 vellen zijn uitgerust met dit ‘uiterlijk’ en heeft een kwaliteit van 80 g/m². Helaas is het niet bekend of het printpapier bijvoorbeeld is gemaakt van gerecycled materiaal. Dit gegeven zegt namelijk iets hoe milieuvriendelijk het papier is. Een van de meest bekende tekens zal het FSC-label zijn. Dat betekent dat het hout wat voor het papier is gebruikt, uit een duurzaam bos is. Vaak wordt hiermee gedoeld op dat voor elke boom die wordt gekapt, er ergens anders weer eentje wordt geplant. De wereld heeft het bos nodig om te blijven bestaan en juist daarom is dat van groot belang.

Klik hier om het printpapier te bekijken

Printpapier Image Impact

Prijs: €10,25
Aantal: 500 vellen
Kwaliteit: 80 grams papier
Alleen in de winkel te koop (Bruna)

Een voorbeeld van een bedrijf dat zich wél druk(ker) maakt om het milieu, is Image Impact. Hun papier kost een tientje voor vijfhonderd vellen. De prijs wordt verklaard doordat het FSC-gecertificeerd is. Bovendien is het voorzien van een EU Ecolabel. Het slogan ‘met de bloem kies je voor groen’ zegt je waarschijnlijk al genoeg: het EU Ecolabel is een label dat aangeeft dat het een milieuvriendelijk product is. Anyway, het betreft een papiersoort dat voldoet aan de houdbaarheidsnorm ISO9706. Verder heeft het een witheid van CIE170. Wanneer je in de ‘papierbranche’ zit, zal dit je meer zeggen, maar in principe komt het erop neer dat het zeker als wit kan worden geclassificeerd.

Klik hier om het printpapier te bekijken

Printpapier aro

Prijs: €21,77
Aantal: 5 x 500 vellen
Kwaliteit: 80 grams papier
Betreft een groothandel product

Tja, als je een bedrijf runt, dan heb je waarschijnlijk wel meer dan één bubs printpapier nodig. Waarom moeilijk doen en het niet meteen in bulk bestellen? Precies, dat dachten wij ook. In ieder geval betreft het hier printpapier dat uit een groothandel komt. Je bestelt dit product met gemak en hebt voor slechts twee tientjes al 2500 vellen in huis. Voor het papier geldt een 150 CIE-waarde van de witheid en het is verder 80 grams papier. Hoewel het papier goed is voor particulieren en professionals, zal je er rekening mee moeten houden dat niet iedereen bij een groothandel kan bestellen. Soms heb je hier passen en dergelijken voor nodig, dus houdt daar rekening mee.

Klik hier om het printpapier te bekijken

Koopgids printpapier

Aan de hand van de volgende punten weet jij wat voor eisenpakket je kan opstellen. Deze punten zijn de meestvoorkomende, maar je kan bijvoorbeeld ook nog denken aan wat voor papier goed is voor je printer en hoe de reviews zijn van het papier.

 • Papierformaat
  Kies het juiste papierformaat dat compatibel is met uw printer. Veelvoorkomende formaten zijn A4 en A3.
 • Gewicht
  Het gewicht van het papier wordt gemeten in gram per vierkante meter (g/m²). Lichter papier, zoals 80 g/m², is geschikt voor dagelijkse afdrukken, terwijl zwaarder papier, zoals 120 g/m², geschikter is voor professionele afdrukken en foto’s.
 • Witheid
  De witheid van het papier heeft invloed op de afdrukkwaliteit. Hoe witter het papier, hoe scherper en helderder de afdrukken zullen zijn. Zoek naar papier met een hoge witheid voor hoogwaardige afdrukken. Als het er niet anders op staat, dan is het waarschijnlijk gewoon wit.
 • Opaciteit
  Papier met een goede opaciteit voorkomt dat de afdruk aan de andere kant van het papier doorschijnt. Dit is vooral belangrijk voor dubbelzijdig afdrukken.
 • Milieuvriendelijkheid
  Als je geeft om milieuvriendelijkheid, zoek dan naar printpapier dat is gemaakt van gerecycled materiaal en is gecertificeerd met keurmerken zoals FSC (Forest Stewardship Council) of EU Ecolabel.

Probeer verschillende merken en soorten papier uit om te bepalen welke het beste aan je behoeften voldoet. Uiteindelijk hangt de keuze van printpapier af van je specifieke toepassingen en persoonlijke voorkeuren.

0 Shares
Gerelateerd