Hélène Hendriks: Partner, getrouwd, ouders en meer

0 Shares
0
0
0

Hélène Hendriks is een bekende naam in de Nederlandse sportjournalistiek. Deze dame heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd die haar van lokale omroepen naar nationale televisiekanalen heeft gebracht. Nu is het wel zo dat er maar weinig mensen zijn die alle ins en outs van het leven van deze bekende tv-presentatrice kennen. Wij vinden dat het tijd is dat hier verandering in komt. Om hiervoor te zorgen hebben we besloten om de belangrijkste info in dit artikel voor jou op een rijtje te zetten. Wij laten je dan ook echt alles zien wat je maar moet weten over Hélène Hendriks. Van haart partner tot aan haar ouders, alles wat je wil weten komt vandaag aan bod!

De ouders van Hélène Hendriks

Laten we eerst maar eens beginnen bij het begin door te kijken naar de jeugd van Hélène Hendriks. Hélène Hendriks is geboren als een van een drieling. Heel haar jeugd heeft in het teken gestaan van sport, met hockey als haar eerste grote liefde. Dit is niet zo gek, haar vader was namelijk zelf ook lid van een hockeyclub en werkte als turnleraar. Haar moeder was ook actief op de hockeyclub en heeft de sport populair gemaakt onder haar dochter. Op zeventienjarige leeftijd maakte Hélène Hendriks al deel uit van het eerste team van Push, waarmee ze promoveerde naar de Hoofdklasse. Dit heeft ze een vrij lange tijd gedaan, totdat ze toch wat anders ontdekte wat ze nog leuker vond.

Begin van haar carrière

Na haar hockeycarrière vond Hélène haar roeping in de journalistiek. Haar eerste stappen zette ze bij de lokale omroep Brabant10. Dit was een zender waar ze sportprogramma’s presenteerde. Niet veel later werd ze het gezicht van FC Brabant, waarin ze met passie verslag deed van alle wedstrijden van de Brabantse Jupiler League-clubs. Haar enthousiasme voor voetbal, en met name voor haar favoriete club, NAC Breda leidde haar naar NAC TV. Hier kon ze haar liefde voor de club combineren met haar journalistieke talenten. In september 2013 zette Hélène de volgende stap in haar carrière en trad ze toe tot het team van Fox Sports. Daar groeide ze uit tot een vertrouwd gezicht, waar ze programma’s als “90 minutes” presenteerde en bijdroeg aan “FOX Sport Centraal”. Haar inzicht en expertise werden al snel opgemerkt en gewaardeerd door een breed publiek.

Populair op de televisie

Vanaf 2015 tot 2018 was Hélène het stralende middelpunt van “de Eretribune”, waar ze elke zaterdagavond samen met Jan Joost van Gangelen de hoogtepunten van de Eredivisie besprak. Haar scherpe analyses en vlotte presentatiestijl maakten haar geliefd bij vele voetballiefhebbers. Niet alleen in de sportwereld, maar ook daarbuiten, heeft Hélène haar stempel gedrukt. Ze was te zien als tafeldame bij “De Wereld Draait Door” en presenteerde de sportquiz “Matchwinner Pro” bij RTL. In 2018 vond ze een thuis bij Veronica, waar ze de programma’s rond Glory Kickboxing-evenementen presenteerde en samen met Wilfred Genee de Champions League-wedstrijden van commentaar voorzag.

In 2019 bundelde ze haar krachten met Wilfred Genee in de talkshow “Café Hendriks en Genee”, waarin ze wekelijks gasten ontvingen om de gebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken. Haar scherpte en toegankelijkheid maakten het programma tot een succes. Tijdens de Oranjezomer nam ze tijdelijk de presentatie over van Wilfred Genee. Dit resulteerde in stijgende kijkcijfers ten opzichte van voorheen. Ze nam de rol van quizmaster op zich in “The Battle” en presenteerde het programma “The Big Balance” op SBS6. Sinds 2022 is Hélène regelmatig te zien als tafeldame bij “Vandaag Inside” en vervangt ze af en toe Johnny de Mol in de talkshow “HLF8”. Haar veelzijdigheid en deskundigheid blijven indruk maken op een breed publiek.

De partner van Hélène Hendriks – getrouwd of niet?

Over haar persoonlijke leven is bekend dat Hélène Hendriks de liefde heeft gevonden. In een vrij recent interview heeft ze nog gezegd dat ze erg gelukkig is in de liefde, maar verdere details blijven veelal privé. Dit doet ze overigens bewust. In haar eigen woorden doet ze dit om de volgende redenen: “Dat is niet omdat ik daar zo nodig heel geheimzinnig over wil doen, maar ik ben met iemand die er absoluut niet op zit te wachten in de publiciteit te komen en dat respecteer ik. Dus ik wil er niet veel meer over zeggen dan dat ik gelukkig met hem ben”. Haar toewijding aan haar werk en haar passie voor sport en media zijn het enige wat ze deelt met de media. We weten dan ook niet of ze op dit moment getrouwd is of niet.

Het vermogen van Hélène Hendriks

Veel mensen vragen zich af hoe het eigenlijk zit met het vermogen van Hélène Hendriks. Ook op dit vlak zien we dat ze zich vrijwel volledig buiten de schijnwerpers begeeft. Ondanks dat we niet precies weten hoeveel vermogen ze heeft weten we wel dat ze een vrij dure smaak heeft. Met regelmaat is ze op tv te zien in een prachtige designerjurk of een schitterende set sieraden. Omdat ze het dan ook zo goed doet op tv is de kans groot dat ze flink wat geld bij elkaar weet te verdienen op jaarbasis. Daarnaast heeft ze een huis gekocht van 1.425.000 met een flinke hypotheek. Dit laat wel zien dat ze in ieder geval de schaapjes op het droge heeft als het aankomt op haar financiën.

Dé sport presentatrice van dit moment

We hopen dat je dankzij de info uit dit artikel wat meer te weten bent gekomen over het leven van Hélène Hendriks. Het mag duidelijk zijn dat dit op dit moment een van de bekendste gezichten is in de wereld van de sportverslaggeving. Hélène Hendriks is niet alleen een bekend gezicht op televisie, maar een inspirerend voorbeeld voor velen die hun passie willen volgen en hun dromen willen najagen. De kans is dan ook groot dat zij de komende jaren nog veel vaker op tv te zien zal zijn. Want tv shows op een leuke manier presenteren, dat is iets wat Hélène Hendriks maar al te goed kan!

0 Shares
Gerelateerd