John Huiberts vermogen, gezin, leeftijd en meer

0 Shares
0
0
0

John Huiberts is een schoolvoorbeeld van een selfmade miljonair. De beste man heeft vanuit het niets een vermogen opgebouwd waar je ‘u’ tegen zegt. Hij is een succesvol ondernemer waar velen tegenop kijken, maar natuurlijk is Huiberts veel meer dan dat. Het zou gek zijn als het vermogen van een persoon, die persoon definitie geeft, toch?

We kunnen er niet omheen om iets over het vermogen van meneer Huiberts te vertellen, dus ook dat zal je in deze blog tegenkomen. Verder zullen we zijn leven uit te diepen door te kijken naar zijn gezin, zijn leeftijd en nog veel meer. Wacht niet langer en begin met lezen, zouden wij zeggen!

Wie is John Huiberts?

Als je John Huiberts al kent, dan ken je hem waarschijnlijk als de oprichter en (inmiddels) mede-eigenaar van het prestigieuze bedrijf IGM Resins. IGM Resins is een bedrijf dat handelt in grondstoffen. Dit zijn niet zomaar grondstoffen, maar grondstoffen voor de fabricage van UV-producten. Denk aan lakken, coatings en ook lijmen. 

Na een paar turbulente beginjaren, bluft Huiberts zich langzaamaan tot de wereldtop. Hij bekeek stiekem inkoopdocumenten van potentiële klanten, verkocht grondstoffen die hij eigenlijk niet had en ging van een jaar met 30 klanten naar een volgend jaar met er zo’n 200.000. Inmiddels is het bedrijf over de hele wereld actief en is het bedrijf uitgegroeid tot een van de marktleiders in die specifieke industrie. 

Terug naar de vraag, want zijn werk vertelt wederom niet wie John Huiberts nu eigenlijk is. Huiberts is een man van begin vijftig jaar. Hij groeide op in een doorsnee gezin in Brabant en kon zijn werkleven niet starten met een of andere grote erfenis. Het maakte dat Huiberts zelf ontzettend hard moest werken om iets te bereiken. Inmiddels is dat op werkvlak wel redelijk gelukt, in de liefde is zijn succes niet ondoorgrondelijk. Althans, hoe dat in elkaar steekt lees je later in deze blog. 

Gezin en relatie(s)

De vragen die vele personen bezighoudt, is of Huiberts een gezin heeft, hoe deze eruit ziet en of daar ook een partner bij hoort. 

Het antwoord op die antwoorden is vrij simpel te geven. Huiberts schijnt drie (of twee) kinderen te hebben uit een relatie met zijn ex-vrouw. Hoe oud de kinderen zijn, wie die ex-vrouw dan wel niet moet zijn en hoe het contact tussen alle partijen is, is overigens niet bekend. Huiberts weet ontzettend veel focus op zijn werk te houden en daarmee zijn gezin uit de schijnwerpers te houden. 

Ja, je las het goed. Het is inderdaad een ex, met wie hij zijn kinderen op de wereld heeft gezet. Momenteel is hij een vrijgezel man, maar in de tijd tussen zijn scheiding en nu, heeft hij een relatie gehad waar veel over te zeggen viel. Die relatie was namelijk een relatie met Leontine Ruiters, bij de meesten bekend als Leontine Borsato. De voormalig vrouw van Marco Borsato, met wie ze in 1998 in het huwelijksbootje stapte, veroverde voor zeker wel een jaar het hart van de multimiljonair. Helaas bleek aan het begin van 2023 dat het koppel een einde maakte aan hun relatie. Huiberts en Ruiters zijn sindsdien allebei weer vrijgezel. (Voor zover wij weten, natuurlijk.)

Gezin achtergelaten?

Hoewel Huiberts niet heel open was over zijn gezin, bleek aan het begin van de relatie met Ruiters een hoop berichten naar buiten te komen, in negatieve zin. Huiberts zou namelijk kort daarvoor nog met het gezin op vakantie zijn geweest en met de relatie met Ruiters zowel kinderen als zijn ex-vrouw in de steek hebben gelaten. De reputatie van Huiberts liep daarmee op relationeel niveau zeker wat schade op, al zullen zijn werk-kennissen hier ongetwijfeld geen kennis van hebben genomen. Want, wat heeft een privé van een man met zijn werk te maken?

Leeftijd en vermogen Huiberts

We weten van sites zoals RTL Boulevard en de Quote, dat Huiberts inmiddels begin vijftig jaar oud is. Op RTL Boulevard werd er met name juice over hem verteld, onder andere over de relatie(breuken) die hij is doorgegaan. De Quote is een plek waar hij nog elk jaar netjes zijn aandeel in inneemt. Zo stond hij in 2022 nog in de Quote 500, een lijst die bestaat uit de 500 rijkste Nederlanders van dat jaar. 

Het vermogen van Huiberts werd geschat op tientallen en misschien wel meer dan honderd miljoenen. Niet gek, dat hij een titel als multimiljonair verdiend. Overigens komt dit vermogen ook doordat hij zijn bedrijf al twee keer heeft verkocht. Oprichter blijft hij altijd, aandeelhouder is de titel die hij nu nog (met trots) draagt. Stilzitten doet in ieder geval sowieso niet. Huiberts heeft onder andere een vastgoedbedrijf met residentieel vastgoed in de Randstad en Brabant. Verder zou hij een eigen investeringsmaatschappij hebben, dat zich bekend maakt onder de naam ‘Forte Capital’. 

Succes is niet gegarandeerd

Dat het tegenwoordig zo goed gaat met Huiberts, is natuurlijk fantastisch. Hij kan een leven leiden zoals hij dat wil en is een schoolvoorbeeld van een succesverhaal. Toch geeft Huiberts in verschillende interviews aan dat succes je niet zomaar wordt gegund. Zo geeft hij toe verschillende fouten te hebben gemaakt, bij onder andere de verkoop van zijn bedrijf. Bovendien heeft hij aan het begin van zijn carrière veel gebluft en heeft keihard moeten werken voor een plekje op de markt. Huiberts heeft bijvoorbeeld helemaal geen chemische achtergrond, maar besloot toch in die tak een bedrijf te starten. 

Conclusie

Poeh, het is ons toch wat. Een man die zichzelf multimiljonair heeft gemaakt. Een man met een wat turbulent relatieleven, als we alle roddelkanalen en dergelijke moeten geloven. Een man die zijn leven rustig leeft, met ongetwijfeld alle Brabantse nuchterheid die hij uit zijn jeugd heeft meegenomen. Een man met een fascinerend levensverhaal die gewoon zijn ding moet blijven doen. 

0 Shares
Gerelateerd