Pieter Cobelens: partner, vermogen, wiki, gezin en meer

0 Shares
0
0
0

Pieter Cobelens is een van de meest bekende opkomende tv persoonlijkheden binnen de media in ons kleine landje. Hij heeft zich onderscheiden op vele gebieden en staat dan ook echt symbool voor zijn passie en expertise. Van zijn indrukwekkende carrière in de Nederlandse krijgsmacht tot zijn betrokkenheid bij diverse maatschappelijke projecten, he’s done it all.

In dit artikel werpen we een blik op enkele aspecten van zijn persoonlijke leven. We laten je alles zien wat je maar wil weten. Van zijn partner tot aan zijn vermogen, echt alles komt vandaag aan bod. Lees daarom snel verder om alles te weten te komen over het leven van Pieter Cobelens!

De partner van Pieter Cobelens

Pieter Cobelens is gezegend met de steun en liefde van zijn partner met wie hij al een lange tijd getrouwd is. Dat heeft hij tijdens meerdere interviews laten doorschemeren. Nu is het door zijn leven achter de schermen wel zo dat hij zijn relatie ook buiten beeld laat voor de media. We weten dan ook niet precies hoe zijn partner op dit moment heet, wat voor persoon het is en wat voor interessants er wellicht te vertellen is.

Allemaal vrij logisch, want qua privacy is het voor hem verstandig om toch wat meer terughoudend te zijn met het delen van persoonlijke informatie. Samen vormen ze echter een sterk en toegewijd koppel dat elkaar door dik en dun steunt. Als koppel stralen ze een inspirerend voorbeeld uit van een gezonde en liefdevolle relatie en laten ze zien dat liefde en hard werken prima samen kan gaan.

Vermogen en rijkdom

Het vermogen van Pieter Cobelens is het resultaat van zijn succesvolle loopbaan en zijn betrokkenheid bij verschillende zakelijke ondernemingen. Hoewel de exacte cijfers niet bekend zijn ten aanzien van deze bekende man, wordt zijn vermogen geschat op enkele tonnen tot zelfs het begin van een miljoen. Dit stelt hem in staat om een comfortabel en welvarend leven te leiden. Maar het belangrijkste is dat hij eigenlijk helemaal niet zoveel om geld geeft. Hij vindt het veel belangrijker om zich in te zetten voor een veilig Nederland. Dit is dan ook waar hij iedere dag weer de passie en energie uit kan halen om door te gaan. Hij blijft zich iedere keer weer inzetten voor een wereld waarin iedereen zo veilig mogelijk kan leven.

Wiki

Pieter Cobelens is een man van actie, een naam die synoniem staat voor een gevoel van vastberadenheid en kracht. Gedurende zijn diensttijd speelde hij een cruciale rol in de operaties van de Nederlandse krijgsmacht. Als Directeur Operaties was hij de sturende kracht achter het Nederlandse optreden in zowel Irak als Afghanistan. Hier waren zijn leiderschap en strategisch inzicht dan ook echt van onschatbare waarde waren. In zijn laatste functie bij Defensie ontpopte hij zich als iemand die weet hoe hij een groep op de juiste manier moet aansturen. Als directeur van de Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdienst moderniseerde hij deze dienst tot een speler van formaat die door onze bondgenoten hoog wordt ingeschat. Zijn passie en ongeëvenaarde toewijding waren van doorslaggevend belang voor zijn succes.

Een nieuwe weg

Maar Pieter Cobelens is veel meer dan alleen een militair strateeg. Na zijn eervolle dienst heeft hij zijn persoonlijke missie voortgezet: Nederland cyber-tec hnisch veilig maken op eigen kracht. Hij is de visionaire oprichter van Military Talent for Business Solutio ns (M4B), een organisatie die oud-kolonels en generaals bemiddelt naar het bedrijfsleven. Of het nu gaat om interim functies, denktanks of advieswerk, Cobelens zorgt ervoor dat de expertise van deze ervaren professionals niet verloren gaat.

Als adviseur van diverse bedrijven en een veelgevraagde spreker, deelt hij zijn inzichten op uiteenlopende terreinen. Zijn heldere communicatiestijl, gevoel voor humor en onwankelbare standpunten zijn niet onopgemerkt gebleven in de media. Regelmatig verschijnt hij op televisieprogramma’s als Pauw, Jinek, van Liempt, Eenvandaag en Nieuwsuur. Hij wordt in deze programma’s soms nog weleens aan de tand gevoeld, kijk maar eens naar onderstaand filmpje:

Gezin en kinderen

Als het aankomt op zijn gezin weten we eigenlijk maar heel erg weinig. Van zijn eigen jeugd weten we dat hij altijd al een voorliefde voor defensie en veiligheid heeft gehad. Maar kijken we naar zijn eigen gezin dan is dit een stuk minder duidelijk. Zo weten we niet of hij op dit moment kinderen heeft, laat staan waar hij precies woont. Het is mogelijk dat hij naarmate hij ouder wordt en wellicht met pensioen gaat meer in de buitenwereld treedt, maar tot op heden is het een man die met name achter de schermen leeft.

Onderscheidingen en prijzen

Pieter Cobelens is een man van vele facetten. Met een achtergrond als luchtmachtofficier en een gedegen opleiding aan de KMA en Hogere Stafvorming, heeft hij zichzelf keer op keer bewezen als een expert in zijn vakgebied. Zijn academische achtergrond als bestuurskundige uit Leiden vormt een solide basis voor zijn werk. In 2005 werd hij zelfs uitgeroepen tot Overheidsmanager van het Jaar, een erkenning voor zijn werk over de afgelopen jaren. Talrijke onderscheidingen, waaronder het lidmaatschap van officier in de Orde van Oranje Nassau met de zwaarden, getuigen van zijn uitzonderlijke verdiensten. Het is dan ook niet zo gek dat hij zoveel prijzen op zijn naam heeft weten te zetten.

Zoals je wel hebt kunnen zien is Pieter Cobelens een bijzonder man. Het is een man die zich iedere dag weer inzet voor een veilig Nederland en die niet bang is voor actie. Dit is dan ook een les voor alle dames en heren die ook iets willen doen voor een veilig Nederland. Door achter de schermen mee te werken kan ook jij je steentje bijdragen. En doe je het goed dan weet je nooit waar je uiteindelijk eindigt. Een ding is zeker: Pieter Cobelens is een man van bijzondere kwaliteiten!

0 Shares
Gerelateerd
white and red car on road during daytime

BlogErik van Loon vermogen

Een bourgondiër die houdt van rallycross, of een rallycoureur ook nog eens handelt in vlees. Het is maar…